tirsdag den 1. oktober 2013

De der nye produkter og markeder kommer her....

Og hvad er det så for nye produkter; jo det er for det første nye prints - Blur - hedder det og er en legende proces med airbrush. Jeg er ikke færdig med at lege med airbrushen, men har brugt nogle af de skitser jeg allerede har og arbejdet videre med dem.
Det er blevet til disse to plakater i A3 størrelse:


Legen med airbrushen er som sagt ikke slut endnu da jeg helt klart må have disse prints og flere til overført til lykke bangs køkkenaccessories - det er et arbejde jeg er gået i gang med nu. Bliver spændende at se, hvad det ender ud med. 
I hver fald vil der inden december måned lande nye køkkenaccessories (skærebrætter, bakker, varmebrikker og smørebrikker) med det nye Blurprint i tre forskellige farver og mønstre.

og så er der de der markeder:
Det er Blickfang i Øksnehallen d. 15.-16. og 17. november.
og Det Nye Designer Julemarked: DNDJ d. 14.-15. dec. (skal være med på et til, info vil komme om det snarest.)

Og selvom det kun liige  - idag officielt - er blevet efterår, ja så er jeg gået i gang med at forberede mig på ovennævnte markeder med tanker omkring julepynt og leger med origami for at se om det kan blive til noget smukt pynt.
Origamiskitser.
Det er facinerende som nogle buk i papir kan give de smukkeste former - disse skitser er kun de allerførste.
Der vil komme print på og da jeg er ved at lave en ny farvekombi på mine tekstiler (blå/kobber), ja så lur mig om der ikke vil komme lidt kobbertryk på noget origamipynt:)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar