fredag den 30. januar 2015

Nye ideer

Jeg har gået og tænkt på nogle nye koncepter til lykkebang et godt stykke tid....og nu er det tid til at dele det og høre om det er noget, andre også vil synes ku være sjovt - spændende - interessant?!
Tehætten hexagon (digitalprintet) og nogle håndtrykte værker på papir. Fotograf: Kristian Granquist.
 Første ide - koncept:
"homeshopping" - de fleste af mine produkter skal føles og mærkes med hænderne og gerne ses (relativt) tæt. Det er jo generelt en god ting -  personligt skal jeg generelt altid røre og føle de fleste ting jeg køber - af tekstiler, tøj og lignende. Så hvorfor ikke skabe en mulighed for dette med mine produkter også når jeg ikke er på markeder og messer?!
Derfor vil jeg vældig gerne give mulighed for homeshopping af mine produkter. Dette kan gøres på flere måder - disse to ligger mest latent:
1. Du synes det vil være sjovt og hyggeligt at samle nogle veninder til en hyggeaften, hvor jeg så kommer med mine produkter (som du godt kan være med til at vælge nogenlunde ud). Jeg giver selvfølgelig en absolut fordelagtig pris på mine produkter til denne event og "værtinden" vil da også få en ekstra lækker ting eller to for at holde eventet.
2. Du synes det vil være sjovt og hyggeligt at samle nogle veninder, hvor I besøger mig på mit værksted. Her vil jeg vise alle mine produkter og også her vil I kunne købe dem til meget fordelagtige priser.

Generelt ved et homeshopping event kan jeg også være behjælpelig med diverse indretningsproblematikker I kan have og komme med gode bud på, hvad trenden er lige nu inden for farver, møbler, grafiske værker og lignede.

Mon det er noget, der kunne være spændende at prøve af?

Trykproces - i gang med at trykke nogle puder og tehætter
Anden ide - koncept:
Print-workshops i foråret....
Det at have tegnet et mønster og så få det overført til en ramme, er noget af det bedste jeg ved!
Jeg gør det ikke så tit mere, men er dog begyndt på det stille og roligt igen og det har fået mig til at tænke. Det vil være så spændende og interessant at lave nogle print-workshops for de af jer, der gerne selv vil prøve at trykke jeres egne mønstre på stof, tøj, tasker eller andet sjovt.
Mon det er noget, der vil have interesse?
Jeg er ved at finde lokaler til det(som desværre ikke kan være på mit eget værksted), så helt planlagt er det endnu ikke. Men jeg vil melde ud meget snart om hvor, hvordan og hvorledes og selvfølgelig priser på diverse workshops.

Paris marble pude (den store og digitaltrykt)
 og umbrella yellow (den lille og håndtrykt)
Rigtig god weekend og så et lille weekend-tip: hvis du går ind på min webshop og finder noget du kan lide er der 15% på alle varer  - også de allerede nedsatte produkter. Du skal bare skrive WEEKEND i rabatkode-feltet når du er kommet til betalingssiden påwebshoppen:)

English recap:
Homeshopping:
When selling my products online, at fairs and markets I have realized that it´s always best to "see with the hands"

I do it myself everywhere I can  - when buying online I always need to zoom in on the product and in stores and at markets I need to touch most things I want to buy.........I don´t think it´s so very different for you which is why I now want to offer homeshopping with lykkebang products. There are to possibilities: 

1. I can come to you - you have invited some friends and I will come with my collections of textiles and kitchenaccessories - you can also choose which products you want to see.
2. You can make an appointment with me and then take some friends with you to come by my studio in Nørrebro, Cph.

Print workshop
I´m considering having print-workshops in the spring, where you can learn how to print yourself with few and simple technics.
You will need a pattern/print (there will be more info on this when a workshop is established) and some fabrics, clothes or bags and I will make the printing-frame for you and also have colors ready for use.
The workshops will be a one-day-workshop, a two-days-workshop and perhaps one more over a couple of days in a month - I havn´t decided completely yet. Where it is going to be is being planned at this moment.
So stay tuned I will soon have more to tell.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar