onsdag den 25. februar 2015

Inspiration til kommende prints og så et lille forårssalg

Vinterferien for mig var ikke blå himmel og lækkert hvid sne, men hyggelig sommerhustur i regn, blæst og skønt selskab - mand og to dejlige drenge:)
På nogle af dagene fik jeg lov til at sidde og hygge mig med farver, blomster/planter, kul m.m. i fri inspirationsleg....måske skal nogle prøver bruges fremadrettet - måske ikke....
Her er lidt af det jeg fik arbejdet med:

Arbejdsbord med kridt og ecoline farver
Blad og farver - struktur og fine nuancer.


Fra dyster til klart - ecolinemix

 
Jeg var i et lidt poetisk hjørne da jeg gik i gang med denne lille proces - og ja, muligvis kommer der nye prints ud af det lidt senere. Må lige tygge lidt på dem - og lade dem ligge lidt....

Måske kommer jeg til at lægge dem frem lørdag d. 7. marts, hvor jeg holder forårssalg/lagersalg med min værkstedskollega, Signe Lybeck, på vores værksted på Nørrebro.

Det bliver fra 10 - 16 på adressen Thorsgade 83, Baghuset 1. sal, 2200 Kbh N.
Vi vil have en masse lagersalgsvarer, inklusiv 2. sorteringsvarer med besparelser på op til 50-70%. Der vil også være kollektionsprøver og nyheder......inklusiv nogle kig på lidt af det nye jeg laver; disse prints ovenfor, men forhåbentlig også nogle prøver på børnesengetøj - som jeg vil arbejde på i den kommende weekend.
Del gerne vores lille lagersalg vidt og bredt:)

Kom forbi til hygge, indkøb og en kop kaffe:)Ingen kommentarer:

Send en kommentar