lørdag den 21. marts 2015

Forårsfornemmelser i gult

Jeg har gået og tænkt på det længe...hvilken farve skal vores spisebord være?!
Efter en del år og en masse spisning, læsning, tegning, maling m.m. ved vores mint spisebord, har det længe været tid til at få malet bordet på ny - men hvilken farve?

Det er blevet gult og jeg er meget glad for det!
Køkkenet har vi fornylig malet mint, derfor ville et mintfarvet bord var lige i overkanten. Så det er en fornøjelse at se gult i spisestuen. (Nogle af mine ynglingsfarver er klart mint og gul) Så kombi´en af gul og mint er skøn at se på.
Oveni bordet har vi endelig også fået nogle fine keramiklamper fra Anne Black op og hænge (de blev i sin tid købt hos Corfixen på Frederiksberg) - det hjælper jo også på helheden. (Vi fik lamperne for godt 5 år siden - jeg har bare ikke fundet stedet for ophængningen før nu...!!)

Et lille blik på spisestue fra køkkenet.
Puden i stolen hedder Blur blue og kan købes i min webshop. Det kan skærebrætterne, varmebrikken (på det lille bønnebord) og plakaten - "tomorrow is another day." også ;)

Lidt skæv lampe, men ellers dejligt genskin på bordet.

Maling til bordet har jeg købt hos Beck & Jørgensen på Frederiksberg. Se mere her: www.bj.dk. De er dygtige til at hjælpe med farverne (også når man bliver lidt irriterende og skal have den rigtige nuance, hvilket kan tage tid....) Malingen er terpentinbaseret så man skal ikke lige være hjemme efter den er blevet malet. Det lugter noget - især fordi jeg ikke er vant til så skarpe lugte mere (bruger ellers altid miljøvenlig og vandbaseret maling, men for holdbarheden på et spisebord, skal der mere skrappe sager til!)

Et lille stemningsbillede med scones på hexagonskærebræt.
Og så kunne jeg jo ikke dy mig for at tage et hurtigt stemningsbillede forleden - tænkte at den gule farve kan passe godt til mange af mine produkter og heldigvis - det kan den:)
Find skærebrætterne og diverse andre af mine produkter vist på billederne i min webshop her: www.shop.lykkebang.com

English recap: I have been thinking of painting my dinningroomtable for at while now... and last weekend it happened. I painted it yellow - I love yellow.
I also finally got some very beautiful ceramic-lamps up from Anne Black bought at Corfixen (which have taken me about 5 years....) Some of my products are displayed in the pictures and can be found in my webshop. Click on the link right above.

Hav en dejlig weekend // have a wonderful weekend


Ingen kommentarer:

Send en kommentar