tirsdag den 19. maj 2015

Blomster på print

Flos & Herba - to smukke ord i mine øjne og oversat fra latin: Blomst & Plante.
Jeg elsker ord og endnu mere præcist bogstaver og måden de kan bruges på mønstermæssigt, samtidig med, at de selvfølgelig også skal give mening i en sætning;)

Så er der måske nogen, der tænker: hvorfor ikke bare bruge de danske ord og det kunne jeg skam også godt, men har valgt ord, jeg synes, man kan associere lidt mere til....

Og hvorfor så denne lille indledning - jo, jeg er igang med en mindre serigrafi-kollektion i en limited edition af 20 af følgende prints (+ måske én eller to til...)
Herba = plante i serigrafitryk

Flos = blomst i serigrafitryk
Disse prints kan stadig være under udvikling, da jeg kun har trykt disse to - så nye plante/blomster prints kan være på vej og kunstnerisk udfoldelse lige så...

D. 1. juni vil jeg sætte dem til salg på webshoppen og derudover vil jeg også sælge dem på dette års første sommermarkedet "Mit hjem er mit slot" som vil foregå i Haveselskabets Have på Frederiksberg - lige ved Frederiksberg Have fra d. 3.-7. juni fra 10-18 alle dage.
Se mere om Mit hjem er mit slot her: www.slotsudstillinger.dk og mere om dette sommermarkedet plus lidt flere ved næste blogindlæg.Ingen kommentarer:

Send en kommentar